Beits: optimale bescherming van je hout

 Ben je trots op het interieur en exterieur van je huis en voorzie je het hout graag van het juiste onderhoud? Voor de aankoop van beits ben je bij Verfwinkel.nl aan het juiste adres. Wij bieden jou een compleet assortiment aan beitsproducten die je online aanschaft tegen een mooie prijs. Bovendien helpt onze zoekfilter jou in het kiezen van het juiste product. Kom je er niet uit? De professionals van onze klantenservice helpen je graag op weg. 

Buitenbeits voor bescherming van je houtwerk buitenshuis

Hout buiten wordt aangetast door regen, wind en andere weersomstandigheden. Uiteraard is het jouw wens dat de kwaliteit van het buitenhout niet achteruit gaat. Daarom koop je een goede weersbestendige beits,zoals de Hermadix Douglas Olie - Naturel, in onze webshop. Dit product dringt diep door in de houtvezels en zorgt voor een transparante of dekkende laag met een vochtregulerende werking en biedt daarnaast bescherming tegen UV-zonlicht. Een buitenbeits speciaal voor tuinmeubels is de Cetabever Tuinmeubelbeits Natuurlijk Effect. Dit is een gebruiksklare, transparante en watergedragen beits die is verrijkt met oliën voor een extra mat effect.

Dekkende beits voor jarenlange bescherming

Dekkende beits biedt een jarenlange bescherming van hout. De levensduur is langer dan dat van een transparant beitsproduct. Bovendien is dekkende beits een goede keuze als je hout wilt verven in een kleur naar wens. Houd er wel rekening mee dat houtnerven niet meer zichtbaar zijn. Voor deze klus adviseren we de Cetabever Tuinbeits Tuinhout Dekkend, Cetabever Tuinbeits Schuur & Tuinhuis 2,5 liter, Cetabever Tuinbeits Schuur & Tuinhuis Transparant - 750 ml, Tenco Houtcoat Zwart - Mat Waterbasis, Tenco Houtcoat Zwart, Tenco Douglas Beits Dekkend - Zwart of de Tenco Houtcoat Zwart - Zijdeglans Waterbasis.

Beits kleuren: wat zijn de mogelijkheden?

Beitsproducten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zowel dekkend als transparant. Of het nu gaat om Klassiekbruin, Signaalrood, Ebben of Eiken.  Verfwinkel.nl biedt talloze mogelijkheden voor jouw houtwerk, zowel binnen als buiten. Gebruik de kleurenwaaier op onze site als inspiratie in je zoektocht naar de juiste kleur voor houten meubels, tuinmeubilair en schuttingen. 

Beits verwijderen, wat is hiervoor nodig?

Beits verwijderen kan op verschillende manieren. Meestal gebruik je schuurpapier om de laag snel en effectief te verwijderen. Is dit niet afdoende dan gebruik je een afbijtmiddel. Bekijk goed wat je koopt of win eerst advies in bij onze klantenservice voor je begint met beits verwijderen. 

Hierom plaats je een bestelling bij Verfwinkel.nl

Het is altijd interessant en zinvol om een aankoop te doen in onze webshop. Het levert je namelijk diverse voordelen op: 

- Zowel beits- als verfproducten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. 
- Profiteer van een zelfde dag levering of een supersnelle avond levering. 
- Bij Verfwinkel.nl geniet je te allen tijde van topkwaliteit. 
- Advies op maat door onze professionals voor jouw beitsklus is mogelijk. 

Wat je ook nodig hebt op beitsvlak, je vindt het allemaal in de webshop van Verfwinkel.nl. Profiteer van al onze voordelen en doe je aankoop gemakkelijk online.

 

 1. Wijzonol Dekkend tuinbeits
  Wijzonol Dekkend tuinbeits
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  59 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Cetabever Meesterbeits Deur & Kozijn - Dekkend Zijdeglans
  Cetabever Meesterbeits Deur & Kozijn - Dekkend Zijdeglans
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  13 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: