Ontdek de Flexa Binti Home kleurencollectie

Met de Flexa Binti Home Kleurencollectie ben je klaar voor kleur!

De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit tien kleuren die geïnspireerd zijn op de verschillende lagen uit de natuur met een oosters tintje. In deze collectie vind je een harmonie van pure aardetinten, fijne basiskleuren en warme accenten. Het kleurenpalet is eigen,authentiek en puur. Daardoor matchen de kleuren onderling perfect met elkaar en kunnen de Binti Home kleuren in vrijwel alle interieurs worden toegepast. 

Binti Home Kleuren in je huis

Deze prachtige natuurtinten kun je in je hele huis gebruiken. Of je nu groot woont of klein, in het "koude" Nederland of in een warm Oosters land: de Binti Home Kleuren kunnen overal worden toegepast voor een vrolijke en warme sfeer. Natuurlijk kun je een hele muur verven in één van de Binti Home Kleuren, maar je kunt ook werken met kleurvlakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een horizontale baan boven de bank of een geverfde lambrisering? Door met vormen te spelen, maak je je interieur eigen en speels. Heb je al andere kleuren in je woning? De Binti Home Kleurencollectie kun je eveneens goed combineren met andere kleuren. 

flexa binti home kleurencollectie

Voor welke Binti Home Kleuren ga jij?

Van de warme aardetinten Binti Camel en Binti Orient tot de vrolijke kleuren Binti Nomad en Binti Sunset: mix en match en stel je eigen kleurenpalet samen. Vind je het lastig om te kiezen? De volgende tips helpen je hierbij:

 • Begin met het kiezen van twee basiskleuren. Binti Oasis en Binti Clay zijn twee goede voorbeelden van kleuren die warmte en rust brengen en makkelijk combineren met andere kleuren. 
 • Kies vervolgens twee tot drie accentkleuren en verdeel deze over je interieur. Geef je kast bijvoorbeeld een likje verf in een accentkleur of laat de kleuren terugkomen in je accessoires. Op die manier creëer je balans en harmonie. 
 • Twijfel je nog over welke accentkleuren je moet kiezen? Ga na waar je echt blij van wordt. Misschien roepen sommige kleuren een mooie herrinnering op, zoals een fijne vakantie of een wandeling door de natuur. Laat met kleur zien wie je bent en waar jij je prettig voelt!

flexa binti home kleurencollectie

Binti Home Kleuren bestellen

Flexa Binti Home Kleuren bestel je eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl in je favoriete product. Onze mengers mengen deze mooie kleuren voor je op maat in de beste verf op de juiste mengmachine met de originele kleurpasta’s. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Door onze grote voorraad verf heb je snel de meest geschikte verf in huis voor jouw project. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken? Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over onze nieuwste producten van verfwinkel.nl, ontvang je schildertips en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Op zoek naar  interieurinspiratie? Volg dan onze socials.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  57 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: