Met MY Color haal je de perfecte kleur in huis

Als je op zoek bent naar een kleur verf die perfect past bij je persoonlijke stijl, dan is Histor MY color verf precies wat je zoekt. Er is een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Deze kleuren variëren van rustige neutrale tinten tot heldere kleuren. Of je nu op zoek bent naar een drastische verandering of alleen maar naar een subtiele update; er is een kleur voor iedereen.

Populaire Histor kleuren: Singing Sand, Intuitive en Cherry Parade

Wil jij je huis een warme sfeer geven? Singing Sand is een subtiele kleur die perfect is voor het creëren van een rustige en warme sfeer in je huis. Of ga jij liever voor een frisse look? Intuitive is een heldere kleur die je kamer een frisse uitstraling geeft. Als je voor een klassieke look wilt gaan, is Light Cherry Parade een goede keuze. Deze kleur zorgt voor een strakke en warme uitstraling.

Populaire kleuren voor jouw muur

Olive Sprig en Boulder Lichen uit de Histor MY color collectie zijn fijne kleuren die goed te combineren zijn. Olive Sprig is een zachte, olijfgroene kleur die perfect past binnen een klassiek of modern interieur. De warme, donkere tinten van Boulder Lichen hebben een natuurlijke en kalmerende uitstraling. Beide kleuren brengen rust en balans in je huis en zorgen voor een warm gevoel. Kies voor een 60-30-10 combinatie.

histor olive sprig

Histor Olive Sprig (Kleur van het Jaar 2022)

Ga op zoek naar jouw kleur!

Zit jouw favoriete kleur er nog niet bij? Bekijk de Histor ColorTesters, want hier zijn nog veel meer populaire kleuren uit het MY color assortiment te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Metallic Mist, New Chalk of Nightcap! Test het eerst op de muur, zodat je zeker weet dat het jouw perfect match is.

Voordelen van Histor MY color muurverf

De MY color muurverf van Histor biedt een aantal verschillende voordelen. De verf is milieuvriendelijk en dus niet schadelijk voor de planeet en jouw gezondheid. Het is ook een duurzame verf, omdat de verf langer meegaat dan andere verf. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen, waardoor je geen professionele verfspullen nodig hebt om de klus te klaren. Pimp je interieur en haal nu de verf in huis!

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf Extra Mat - Singing Sand
  Histor MY color Muurverf Extra Mat - Singing Sand
  4 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf Extra Mat - Intuitive
  Histor MY color Muurverf Extra Mat - Intuitive
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: