Flexa Studio Kleuren

Ontdek hét Flexa Kleurentrends 2022-palet: de Studio Kleuren. In dit palet vind je rustgevende kleuren, zoals luchtige roze, rode en sinaasappeltonen. Daarmee wordt iedere ruimte in huis een veilige haven. Bekijk hier alle kleuren uit het Studio Kleuren palet.

Flexa studio kleurenFlexa studio kleuren

We hebben allemaal een plek nodig om te ontsnappen en weg te dromen. De subtiele Studio Kleuren werken kalmerend en rustgevend. Een ideaal palet voor de slaapkamer.

Flexa studio kleurenFlexa studio kleuren

In combinatie met de Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies™ brengen de luchtige kleuren in dit palet een ruimte tot leven. Naast warmte en zachtheid geven de Studio Kleuren ook een vleugje glamour aan je woonkamer.

Flexa Studio KleurenFlexa Studio Kleuren

Maak je graag uitgesproken keuzes? Met kleurvlakken creëer je diepte waardoor een ruimte groter oogt. De kleurkeuze is hierbij belangrijk. Door de verschillende tinten uit het Studio Kleuren palet samen te brengen, ben je zeker van een stijlvolle combinatie. 

Flexa Studio KleurenFlexa Studio Kleuren

Flexa Kleurenpaletten 2022

Het kleurenpalet Studio Kleuren is één van de vier paletten rondom de Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™. Benieuwd naar de rest? Ontdek ook de Workshop Kleuren, Greenhouse Kleuren en de Salon Kleuren. Wat is jouw favoriete palet? Alle kleuren vind je terug in onze kleurenwaaier. Bestel jouw verf in de trendkleuren van nu en ga direct aan de slag! Wij adviseren voor deze klus de Flexa Strak in de Lak Zijdeglans.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: