Histor Inspired inspiratiepalet

De kleuren uit het Inspired palet stralen vrolijkheid en optimisme uit. Niks moet, alles mag. Met creatieve combinaties richt jij jouw huis in met humor en lef. In dit palet vind je kleuren als rozerood, licht appelgroen, helder blauw en goudgeel. Bekijk hier alle kleuren uit het Inspired palet. 

Twist of Cotton

Chilled Mint

Cenote

Burning Gold

Apple Cheek

Pine Passion

Mirabella

Isle Royale

Histor Olive SprigHistor Olive Sprig

Olive Sprig

Sprekende kleuren als Burning Gold, Apple Cheek en Pine Passion zorgen voor dynamiek, energie en inspiratie. Met neutralere tinten uit het palet ondersteun je de felle kleuren. 

Het Inspired palet is speels en biedt veel ruimte om creatief mee aan de slag te gaan. Maak bijvoorbeeld gebruik van opvallende en gedurfde kleurencombinaties. 

Deze stijl herken je aan originele keuzes, zoals een combinatie van felgekleurde stoffen en eigenzinnige kunstwerken. Zo onstaat een eigen en uniek interieur. 

Histor Inspiratiepaletten 2022

Inspired is een van de drie inspiratiepaletten van Histor. De drie paletten hebben elk de kleur Olive Sprig - Kleur van het Jaar 2022 - als basis. Benieuwd naar de rest? Ontdek de andere twee paletten: Invaluable en Introspective. Heb je jouw favoriete kleuren gevonden? Je vindt ze allemaal terug in onze kleurenwaaier. Bestel jouw verf in de trendkleuren van nu en ga direct aan de slag! 

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: