Copenhagen Gold kwasten

In de wirwar van de indrukwekkende hoeveelheid kwasten in de verfwinkel of bouwmarkt is Copenhagen Gold vaak de meest herkenbare. Door de opliggende zeemeermin aan het einde van de steel zijn Copenhagen kwasten uiterst makkelijk te herkennen. Copenhagen kwasten zijn al jaren toonaangevend in de schilderswereld. Of het nu gaat om een professionele schilder of een doe-het-zelver; met een Copenhagen Gold kwast heb je altijd een goede en gouden kwast in handen.

Copenhagen Gold ronde kwast

Copenhagen heeft een volledig assortiment kwasten maar de ronde kwast is toch wel de meest gebruikte kwast tijdens je schildersklus. Een ronde Copenhagen kwast gebruik je voor de meest voorkomende schildersklussen zoals je kozijnen, deuren, radiator enz. De combinatie van een beetje schilderservaring, de juiste verf en een Copenhagen kwast zorgt voor een perfect eindresultaat. Pas je kwast aan, aan de verf die je gebruikt voor het mooiste eindresultaat zonder strepen. Zo is de ronde Copenhagen Pro Classic kwast speciaal voor verf op terpentinebasis en de Copenhagen kwast Marine voor verf op waterbasis.

Voor elke klus een geschikte kwast.

Zonder kwast kun je geen schildersklus uitvoeren. Ook al gebruik je een roller, voor de randjes of kleine stukjes heb je toch echt een kwast nodig. Of je nu de muur schildert, de deuren en kozijnen of toch de  trap schilderen. Zonder kwast kan het niet. In ons blog lees je wanneer je welke kwast het beste kan gebruiken.

Copenhagen Gold kwasten online bestellen?

Voor elke schildersklus heb je een kwast nodig. Bestel eenvoudig en voordelig je Copenhagen kwasten op Verfwinkel.nl. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Verfwinkel.nl heeft de kwasten van Copenhagen Gold op voorraad. Weet je niet goed hoe je je schildersklus moet aanpakken of welke kwast nu het beste is voor je klus? Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies en daar hoort ook verfbenodigdheden advies bij. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over onze nieuwste producten, ontvang je schildertips, lees je welke Copenhagen kwast je nodig hebt en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

  1. Copenhagen Pro Classic - Ronde Kwast
    Copenhagen Pro Classic - Ronde Kwast
    5 out of five star rating on Trustpilot
    3 reviews
    Vanaf