Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €150 = 5% | v.a. €200 = 7,5% | v.a. €250 = 10%

Histor Betonverf voor de perfecte vloer

Is het weer eens tijd om je betonnen vloer op te knappen? Of wil je gewoon eens een ander kleurtje? Histor betonverf past perfect bij deze klus. Verfwinkel.nl werkt met 100% originele kleurenpasta’s en we kunnen bijna alle kleuren mengen.

Wat is betonverf?

Betonverf is speciale verf om uw betonnen vloer te verven. De Histor Perfect Finish Betonverf / Vloerverf - Alkyd is hier uitermate geschikt voor. De verf is slijtvast waardoor uw vloer goed beschermd wordt. Ook hecht het veel beter aan de vloer dan andere verfsoorten. 

Waarvoor gebruik je Histor betonverf?

Een onbehandelde betonnen vloer is kwetsbaar voor allerlei soorten slijtage en beschadigingen. Ook neemt onbehandeld beton alle vloeistoffen op die er per ongeluk op vallen. Hierdoor is het onmogelijk om je vloer lang mooi te houden. Histor Perfect Finish betonverf / Vloerverf - Alkyd brengt een beschermende laag aan over je vloer. Hierdoor is je vloer bestand tegen beschadigingen en behoud de vloer extra lang zijn strakke uitstraling. Overigens is deze betonverf niet alleen geschikt voor de vloer, maar je kunt het ook gebruiken voor muren, balkons of buiten op de uw terras. 

Hoe pak je het aan?

Om de betonnen vloer te schilderen volg je de volgende stappen.

Stap 1: Je begint met het ontvetten van je vloer. 

Stap 2: Als de betonvloer net gestort is, moet je eerst de bovenste laag goed schuren. Hierna breng je een primer aan voor de beste hechting van de verf.

Stap 3: Daarna is het belangrijk om de vloer stofvrij te maken door goed te stofzuigen.

Stap 4: Dan is het tijd om de eerste laag betonverf aan te brengen. Gebruik hiervoor een roller of een kwast. Deze kan je ook kopen in onze webshop. Als je meerdere lagen aan wil brengen is het belangrijk om niet te lang te wachten. Anders hardt de verf te veel uit. 

Hopelijk heb je nu voldoende informatie. Als je meer vragen hebt kan je altijd bij ons terecht. Wij geven gratis advies en begeleiding zodat u het beste resultaat krijgt. 

Verfwinkel.nl

Bij Verfwinkel.nl hebben het grootste aanbod van Nederland aan verf en alles wat u nodig heeft om te verven. In onze webshop vind je bijvoorbeeld ook kwasten, verfrollers, bakjes en nog veel meer. Dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel en haal je 100% originele verf in huis. Bij ons geldt: als je op werkdagen voor 16:00 's middags bestelt, heb je de bestelling de volgende dag in huis (mits voorradig). Je kan ook kiezen om je bestelling in de avond of zelfs op zondag te laten leveren. Zo kan je direct aan de slag.