10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10 (bij besteding vanaf €150,-)

10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10/ Geldig bij besteding vanaf €150,- (code toepassen in winkelwagen)

Bison

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bison Multitool Kitlepeltje
  Bison Multitool Kitlepeltje
  1 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Bison Spuitmondjes
  Bison Spuitmondjes
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Bison Schimmelvreter Spray - 500 ml
  Bison Schimmelvreter Spray - 500 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
 4. Bison Openhaardenkit - tot 1250 °C
  Bison Openhaardenkit - tot 1250 °C
  4 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf
 5. Bison Hout & Vloer Universele Houtkit - 300 ml
  Bison Hout & Vloer Universele Houtkit - 300 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Bison Wand&Klaar Behangset
  Bison Wand&Klaar Behangset
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 7. Bison Handcleaner
  Bison Handcleaner
  4 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf
 8. Bison Spiegellijm
  Bison Spiegellijm
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 9. Bison Silicone Remover - Kitrestenverwijderaar
  Bison Silicone Remover - Kitrestenverwijderaar
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 10. Bison Silicone Primer
  Bison Silicone Primer
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Bison

Bison producten kopen bij Verfwinkel.nl

Bison is al tientallen jaren één van de bekendste namen op het gebied van lijm en kit. Niet alleen beschikt dit merk over een enorme naamsbekendheid onder consumenten, maar Bison biedt je daarnaast een gigantisch aanbod aan op het gebied van lijm- en kitproducten. Binnen hun assortiment zijn producten te vinden voor montage, reparatie, bevestiging en afdichting. Deze Bison producten zijn binnen en buiten te gebruiken. Verfwinkel.nl beschikt over een ruim assortiment aan Bison producten die je voor een scherpe prijs via onze webshop kunt bestellen. Van Bisonkit tot Bison behanglijm, van Bison acrylaatkit tot Bison siliconenkit en van Bison vochtvreter tot Bison houtlijm, wij hebben het allemaal.

Welke soorten Bison lijm zijn er?

Op zoek naar Bison lijmen? Verschillende soorten Bison lijm zijn terug te vinden binnen ons aanbod. Ook Bison kit behoort hiertoe. Dat klinkt wellicht verwarrend, maar Bison kit is contactlijm. Je kunt dit product niet aanbrengen met een kitspuit. Naast Bisonkit is er Bison Tix. Ook dit is een contactlijm die universeel toegepast kan worden. Voor de vlugge klusjes is er Bison Secondelijm. Deze lijm hardt zeer snel uit en zorgt voor een stevige verbinding. Dit is een bison-der sterke lijm.

Voor het bevestigen van behang kun je kiezen voor Bison Behanglijm. Zoek je een goede lijm voor hout, dan is deze Bison Houtlijm een formidabele keuze. Wil je poreuze en niet-poreuze materialen repareren, dan is er geen betere keuze dan deze Bison Max Repair. Voor het verlijmen van traditionele (zilver)spiegels maak je gebruik van deze Bison Spiegellijm. Dit is een elastische, water- en weerbestendige lijm die geen invloed heeft op de laklaag en zuurvrij is. Per ongeluk wat lijm op je handen gekregen? Vuile handen kun je uitstekend schoonmaken met behulp van deze Bison Handcleaner.

Kies je voor Bison siliconenkit of Bison acrylaatkit?

Binnen het ruime assortiment van Bison zijn verschillende soorten kitproducten te vinden. Bison Acrylaatkit kun je gebruiken voor ondergronden zoals ramen, deuren, kozijnen, plinten en de vensterbank. Hiermee kun je voegen, naden, kieren en scheuren afdichten, zowel binnen als buiten. Dit product is gemakkelijk te verwerken en al binnen een half uur overschilderbaar.

Wil je voegen, naden en kieren afdichten waarbij een hoge hittebestendigheid vereist is, dan kies je voor Bison Siliconenkit. Dit product is hittebestendig tot 250 graden Celsius. Zoek je een universeel toepasbare montagelijm en afdichtingskit, dan is Bison Poly Max iets voor jou. Hiermee kun je uiteenlopende materialen snel monteren. Dit product van Bison is geschikt voor het verlijmen van materialen zoals glas, hout, ijzer, RVS, beton, steen, pleisterwerk, natuursteen en verschillende kunststoffen.

Bison Rubber Seal en Bison vochtvreter als handige hulp

Daarnaast biedt Bison producten aan die kunnen helpen bij het waterdicht maken van oppervlakken en het bestrijden van vocht en schimmels. Een goed voorbeeld van dat eerste is Bison Rubber Seal. Met behulp van deze Bison Rubber Seal kun je verschillende materialen afdichten, repareren, beschermen en waterdicht maken. Dit product kan binnen en buiten gebruikt worden op materialen zoals hout, PVC, beton, bitumen, zink, steen en metaal. Dit product is weer- en Uv-bestendig en biedt bescherming tegen corrosie. Je kunt ook kiezen voor Bison Rubber Seal Tape.

Daarnaast biedt Bison producten aan die bescherming bieden tegen vocht en schimmels. Een goed voorbeeld hiervan is deze Bison Vochtvreter. Dit product is ideaal als je vocht, condens en onaangename geurtjes wilt aanpakken. Dit product kun je op diverse plekken toepassen. Zo kan het binnen je woning in de kelder of de garage worden gebruikt, maar Bison Vochtvreter in de auto is ook een optie. Wil je dit product bijvullen, dan kies je voor een Bison Vochtvreter navulling. Daarnaast kun je kiezen voor Bison Schimmelvreter. Met dit product kun je binnen en buiten schimmel en algen op de muur, op de vloer, in voegen en op het plafond aanpakken. Kijk gerust eens binnen ons assortiment wat je nodig hebt en bestel jouw Bison producten voor de beste prijzen bij Verfwinkel.nl.