Sikkens Grondverf & Primer

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Redox AC Multiprimer - Ral 9001
  Sikkens Redox AC Multiprimer - Ral 9001
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens Redox AK Primer
  Sikkens Redox AK Primer
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Rubbol BL Isoprimer - Wit
  Sikkens Rubbol BL Isoprimer - Wit
  3.8 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sikkens Rubbol BL Primer
  Sikkens Rubbol BL Primer
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  42 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  138 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Sikkens Rubbol Primer
  Sikkens Rubbol Primer
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  271 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Sikkens Rubbol Primer Express
  Sikkens Rubbol Primer Express
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Sikkens Rubbol Primer Extra
  Sikkens Rubbol Primer Extra
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  52 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Sikkens Redox EP Multiprimer - Ral 9001
  Sikkens Redox EP Multiprimer - Ral 9001
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Sikkens Alpha Superfix
  Sikkens Alpha Superfix
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  6 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 11. Sikkens Alpha Primer
  Sikkens Alpha Primer
  5 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 12. Sikkens Redox EP Multiprimer 1 liter - Ral 7042
  Sikkens Redox EP Multiprimer 1 liter - Ral 7042
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Sikkens grondverf & primer

Sikkens grondverf kopen bij Verfwinkel.nl

Sikkens grondverf bestellen doe je bij onze webshop. Binnen ons aanbod kun je terecht voor zowel een Sikkens grondverf die buiten toegepast kan worden als een grondlak die binnen aangebracht kan worden. Met behulp van Sikkens grondverf pas je een voorlak toe op die de hechting van de verf (de afwerklaag) verbetert op verschillende ondergronden. Een Sikkens verf primer vormt de basis. Zo behaal je het mooiste eindresultaat. Maar waarom bestel je een grondlak van Sikkens bij Verfwinkel.nl?

 • Bij ons vind je de beste Sikkens grondverf producten van dit moment.
 • Laat jouw Sikkens grondverf mengen in de door jou gewenste kleur.
 • Sikkens primer voor buiten en binnen.
 • Sommige Sikkens grondverven kun je toepassen op verschillende ondergronden, van hout tot aan metaal.
 • Betaal voor jouw Sikkens grondverf niet meer dan nodig is, met prijzen die tot maar liefst 60% goedkoper zijn in vergelijking met andere (online) verkooppunten.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Voor 12:30 uur besteld = vandaag in huis. Wacht nooit te lang op je Sikkens producten.
 • Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending vanaf €50.
 • Profiteer van de beste Sikkens grondverf aanbiedingen bij Verfwinkel.nl.
 • Bestel in één klap grondverf en Sikkens verf om mee af te lakken.

Sikkens grondverf in alle soorten en kleuren

Sommige Sikkens grondverf kan voor verschillende toepassingen worden ingezet. Het zal je niet verbazen dat deze voorlak op hout toegepast kan worden, maar ook voor andere materialen zijn deze producten geschikt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld metaal, kunststof, koper, metselwerk, minerale ondergronden, PVC, spack, staal, steen, zink en meer. Met behulp van de filters aan de linkerkant van deze categoriepagina kun je snel de toepassing vinden waarvoor je de grondverf wilt gebruiken. Ook kun je aangeven op welk materiaal je de grondverf wilt toepassen. Je ziet meteen welke producten het meest geschikt zijn voor jouw verfklus.

Bijkomend voordeel van Sikkens grondverf kopen bij Verfwinkel.nl is dat je jouw grondverf kunt laten mengen in diverse kleuren. Sommige producten zijn alleen in vaste kleuren verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld deze Sikkens Redox EP Multiprimer – RAL 7042. Maar er zijn ook producten waarbij je de keuze hebt uit vele kleuren. Bij Verfwinkel.nl is het ontzettend makkelijk om je grondverf van kleur te laten voorzien. Ga naar het product dat je wilt bestellen en bepaal de hoeveelheid die je nodig hebt. Vervolgens zoek je, met behulp van onze online kleurenwaaier, de tint uit waarin je jouw Sikkens grondverf wilt laten mengen. Bestel het product, waarna wij voor je aan de slag gaan. Onze kleuren komen altijd perfect uit de verf.

Sikkens grondverf binnen

Sikkens grondverf is op verschillende plekken toepasbaar. Zo zijn er binnen ons aanbod producten verkrijgbaar die geschikt zijn voor binnen. Bij deze producten ben je er zeker van dat de afwerklaag binnen perfect kan hechten en je een optimaal eindresultaat zult behalen. De grondverf van Sikkens is kras- en slijtvast, duurzaam en van een hoge kwaliteit. Met behulp van het filter ‘binnen of buiten’ aan de linkerzijde van deze categoriepagina zie je na één klik met de muis welke producten voor binnen geschikt zijn. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren, waaronder een Sikkens grondverf binnen wit.

Sikkens grondverf buiten

Daarnaast kun je kiezen voor Sikkens grondverf voor buiten. Net als bij de producten voor binnen, kun je snel een grondverf van Sikkens voor buiten vinden door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van deze pagina. Dat maakt het kiezen voor een geschikte Sikkens grondlak voor buiten een stuk gemakkelijker. Deze producten zijn gemaakt om bestand te zijn tegen de omstandigheden buiten. De ondergrond wordt beschermd tegen onder meer weersomstandigheden zoals neerslag en de Uv-straling van de zon. De producten zijn vochtregulerend, hechten uitstekend en zorgen voor een goede dekking. Daarnaast zijn deze primers geschikt voor onderhoudswerk. Een goede Sikkens Rubbol grondverf voor buiten is altijd te vinden binnen ons ruime aanbod.

Welke Sikkens grondverf aanbieding kies je?

Bij Verfwinkel.nl bestel je de Sikkens grondverf die je nodig hebt voor jouw klus. Weet je nog niet zeker welk product je beste optie is? Hieronder hebben onze verfspecialisten een aantal van de beste Sikkens primers van dit moment voor je op een rij gezet:

Sikkens Alpha Isoprimer is een gebruiksklaar product met een witte kleur dat vlekken isoleert, snel droogt en binnen gebruikt kan worden. Het kan toegepast worden op vervuilde ondergronden zoals stucwerk en houtvezelplaten. Dit product is van een professionele schilderskwaliteit.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is geschikt als grondverf en voorlak voor onder andere hout, beton en pleisterwerk en is ook aan te brengen op bestaande verflagen.

Sikkens Redox AK Primer is een roestwerende primer voor buiten die toegepast kan worden op diverse materialen, waaronder gestraald en handontroest staal. Bijkomend voordeel van dit product zijn de vele kleuren waarin deze grondverf leverbaar is.

Sikkens Rubbol Primer is een vochtregulerende grondverf voor buiten die goed vult, goed schuurbaar is, uitstekende hecht en over een hoge dekkracht beschikt. Geschikt voor hout, geveltimmerwerk en reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen.

Sikkens Redox AC Multiprimer – RAL 9001 is een uitstekend hechtende, overschilderbare en onverzeepbare grondverf die buiten toegepast kan worden. Deze hechtprimer is geschikt voor diverse soorten metalen.

Sikkens Alpha Superfix is een geurarm en goed hechtend product dat de zuigende werking van een ondergrond tegengaat. Dit voorstrijkmiddel kun je onder meer toepassen op stucwerk, beton, gipsplaten en metselwerk. Dit product vormt een uitstekende basis voor een verf uit de Sikkens Alpha lijn.

Is een Sikkens grondlak hetzelfde als een primer van Sikkens?

Ja, over het algemeen wordt hetzelfde soort product bedoeld als we het hebben over een grondverf of een primer. Deze twee termen zijn synoniemen van elkaar geworden.

Kan ik bij Verfwinkel.nl terecht voor een Sikkens grondlak binnen en een primer van Sikkens voor buiten?

Ja, zowel grondverf voor binnen als voor buiten is verkrijgbaar bij onze webwinkel.