Sikkens Voorstrijk

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Alpha Superfix
  Sikkens Alpha Superfix
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  6 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens Alpha Primer Exterior
  Sikkens Alpha Primer Exterior
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Alpha Primer
  Sikkens Alpha Primer
  5 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Sikkens voorstrijk

Sikkens voorstrijk is geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Wil je Sikkens voorstrijk binnen gebruiken? Dan is Sikkens Alpha Primer (dit is de vervanger van de Sikkens Alphacryl Pure Primer SF) hier uitstekend geschikt voor. Deze Sikkens voorstrijk zorgt voor een dekkende grondlaag die de zuigende werking van binnenmuren vermindert. Sikkens Alpha Superfix is een primer die voor zowel binnen als buiten te gebruiken is en poederende en zuigende ondergronden fixeert.

Wil je een Sikkens voorstrijk buiten gebruiken? Sikkens Alpha Primer Exterior hecht voortreffelijk op onbehandelde buitenmuren van steen, beton of bakstenen. Sikkens voorstrijk wit is een veelgebruikte basis, maar bij Verfwinkel mengen wij Sikkens voorstrijk in alle mogelijke kleuren, waaronder RAL 9010 of RAL 9001.

Sikkens voorstrijk voor een betere hechting

Sikkens voorstrijk is een product dat speciaal is ontworpen om een goede hechting te bieden aan stucwerk en andere poreuze ondergronden. Door het gebruik van Sikkens voorstrijk zorg je ervoor dat de verf of coating die je later aanbrengt gelijkmatiger wordt verdeeld en beter hecht. Hierdoor krijg je een eindresultaat dat er beter uitziet en langer meegaat.

Sikkens voorstrijk kleuren en ondergronden

We bieden verschillende soorten Sikkens voorstrijkmiddelen aan, waar Sikkens voorstrijk wit vaak gebruikt is. Sikkens voorstrijk wit is perfect voor het voorbehandelen van muren en plafonds binnenshuis. Dit gaat de zuigende werking van de ondergrond tegen en zorgt voor een egale verdeling van de verf.

Kan ik Sikkens voorstrijk buiten gebruiken?

Ga je een muur aan de buitenkant van je huis schilderen? Dan is Sikkens Alpha Primer Exterior hier zeer geschikt voor. Deze speciale Sikkens voorstrijk is aangepast aan gebruik op buitenmuren en zorgt voor een goede hechting van de uiteindelijke verflaag. Hierdoor krijg je gegarandeerd een fraai eindresultaat dat onder alle weersomstandigheden in tact blijft.

Sikkens voorstrijk kopen bij Verfwinkel.nl

Wil je Sikkens voorstrijk kopen? Dan ben je bij Verfwinkel aan het juiste adres. We bieden de keuze uit verschillende Sikkens voorstrijkmiddelen tegen scherpe prijzen. Wanneer je vandaag voor 16.00uur Sikkens voorstrijk besteld, heb je het morgen nog in huis. Ook vind je in onze webshop Sikkens grondverf en primer voor lak.