Wijzonol Transparant Zijdeglanslak 750ml

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak 750ml omschrijving

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is een duurzame uv-bestendige, zijdeglanzende transparante lakverf op basis van alkydhars voor buiten.Topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, fraaie zijdeglans en uitstekende vloeiing. Geschikt als zijdeglanzende transparante afwerking van houtwerk van ramen, deuren en kozijnen en gevelbetimmering e.d.

Extra informatie over Wijzonol Transparant Zijdeglanslak
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Transparant Zijdeglanslak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Buiten
Merk Wijzonol

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak 750ml specificaties

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is eem duurzame uv-bestendige, zijdeglanzende transparante lakverf op basis van alkydhars voor buiten.Topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, fraaie zijdeglans en uitstekende vloeiing. Geschikt als zijdeglanzende transparante afwerking van houtwerk van ramen, deuren en kozijnen en gevelbetimmering e.d.