Sandy Beach: Geliefde zandkleur van Flexa

Sandy Beach van Flexa is een mooie kleur voor jouw verfproducten. De naam van de kleur Sandy Beach roept meteen associaties op: een zonnig dagje op het strand met het zand tussen je tenen. Zon, zee, strand en vakantie: Flexa Sandy Beach roept alleen maar positieve associaties op. Daarom is deze lichte en zachte kleur een geschikte tint voor verschillende toepassingen. In deze kleurenblog vertellen we je alles wat je moet weten over Sandy Beach van Flexa. We tonen je hoe je deze tint snel kunt vinden met behulp van de kleurcode en hoe je deze kleur zo natuurgetrouw mogelijk kunt bekijken. Daarnaast vertellen we je meer over de combinaties die je met Sandy Beach van Flexa kunt maken, waar je deze kleur kunt toepassen en welke producten je van deze tint kunt laten voorzien.

Sandy Beach Flexa kleurcode

Met behulp van de kleurcode van Sandy Beach van Flexa kun je deze tint sneller vinden binnen onze online kleurenwaaier. Handig als je deze kleur op je computer of smartphone wilt bekijken, maar het zorgt er ook voor dat je sneller deze tint kunt vinden als je jouw verf gaat bestellen. De kleurcode van Flexa Sandy Beach is 3016. Naast Flexa kun je ook producten van andere merken door ons laten mengen in deze kleur. Handig, toch?

Wil je Sandy Beach van Flexa als kleur voor jouw verf? Bij Verfwinkel.nl is dit snel geregeld. Kies het product dat je wilt bestellen en ga naar de eigen pagina van dit verfproduct. Op deze pagina selecteer je het volume dat je nodig hebt (bijvoorbeeld Flexa Sandy Beach 2.5 liter of Flexa Sandy Beach 5 liter), waarna je via de online kleurenwaaier Sandy Beach van Flexa als kleur kunt selecteren. Hierna bestel je jouw verfproduct, waarna wij voor je aan de slag gaan. Dankzij het gebruik van kleurenpasta’s van een hoge kwaliteit komt deze tint optimaal tot zijn recht.

Flexa Creations Sandy Beach kleurenwaaier

Alhoewel er online kleurenwaaiers bestaan, raden wij altijd aan om gebruik te maken van fysieke opties zoals een kleurenwaaier, een kleurenstaal of een kleurentester. Beeldschermen kunnen een vertekend beeld geven van een tint, bijvoorbeeld omdat het scherm donkerder of lichter staat ingesteld. Een beter beeld krijg je door deze kleur te bekijken in een Flexa Creations kleurenwaaier. Daarnaast kun je gebruik maken van een Flexa kleurentester met Sandy Beach als kleur, bijvoorbeeld deze Flexa Creations Muurverf Tester Sandy Beach 30 ml.

Sandy Beach van Flexa combineren met andere kleuren

De lichte zandkleur van Sandy Beach van Flexa kan uitstekend gecombineerd worden met andere tinten. Flexa heeft hier zelf een aantal suggesties voor. Zo zijn Cotton Flower en Green Tea het meest geschikt voor ton sur ton combinaties. Farmers Milk en Factory Green zijn goede keuzes als je een wat meer neutrale combinaties wilt maken. Hou je van een wat meer onconventionele kleurcombinatie, dan zijn de suggesties van de designers van Flexa iets voor jou: Sandy Beach met Summer Splash of Fresh Linen. Zelf vinden wij de combinatie Urban Taupe – Sandy Beach erg mooi.

Sandy Beach Flexa in de woonkamer en andere toepassingen

Sandy Beach van Flexa kan in verschillende vertrekken binnen je woning de rustige basis vormen. Doordat dit een lichte zandkleur is, voegt deze tint ook een aangename warmte toe aan een ruimte. De rustige uitstraling zorgt voor een fijne sfeer. Daarom wordt verf met Sandy Beach als kleur vaak toegepast in de woonkamer. Deze tint past bovendien binnen vrijwel iedere woonstijl, waaronder een modern en een industrieel interieur. Door de rust en warmte van deze kleur, wordt Sandy Beach muurverf ook vaak gebruikt voor de muren van slaapkamers, kinderkamers en babykamers. Een rustgevende kleur draagt bij aan een betere nachtrust.

Flexa muurverf Sandy Beach en meer laten mengen bij Verfwinkel.nl

Muurverf met Sandy Beach als kleur? Wij mengen het voor je! Hierbij heb je de keuze uit verschillende glansgraden, waaronder Flexa Sandy Beach extra mat. Een goed voorbeeld hiervan is deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat. Het is extra toepasselijk om voor Sandy Beach van Flexa als tint te kiezen, aangezien dit één van de Flexa Creations kleuren is. Maar er zijn nog meer passende muurverven binnen het aanbod van Flexa te vinden, bijvoorbeeld deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat en deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat.

Zelfs krijtverf kun je in deze tint laten mengen, bijvoorbeeld deze Flexa Pure Krijtverf – Muurverf. Je hoeft jezelf niet te limiteren tot Flexa producten, want ook muurverven van andere producenten kun je in deze kleur laten mengen. Daarnaast kan gekozen worden voor een Flexa Sandy Beach lak. Een goed voorbeeld hiervan is Flexa Creations Lak Extra Mat. Maar je zou ook kunnen kiezen voor Flexa Pure Lak Mat of deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans. Kies de glansgraad die je mooi vindt, selecteer de hoeveelheid die je nodig hebt en bestel je verfproduct. Sandy Beach van Flexa bestel je voor de beste prijs bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  93 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  29 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: