• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Vloerverf

€ 85,99

€ 53,74

€ 89,49

€ 55,93

€ 53,99

€ 33,74

€ 167,99

€ 104,99

€ 52,85

€ 42,28

€ 143,99

€ 93,59

€ 159,17

€ 127,34

€ 38,40

€ 30,72

€ 149,75

€ 112,31

€ 457,99

€ 286,24

€ 85,99

€ 53,74

Vloerverf

Vloerverf: verf voor diverse vloeren

Heb je plannen om vloeren in of rondom huis te verven? Dan zit je bij Verfwinkel.nl helemaal goed. Wij bieden je een aantrekkelijk geprijsd assortiment vloerverf van diverse topmerken. Of je nu de vloer in huis verft, een trapvloer of de vloer in je garage, wij hebben voor alles een passende verf of coating. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en ontdek wat wij jou te bieden hebben als het gaat om het verven van je vloer of het onderhoud daarvan. 

Wat is vloerverf?

Vloerverf is een goed hechtende en slijtvaste verf voor bijvoorbeeld een vloer binnen of buiten. Hiermee geef jij een vloer én een bepaalde ruimte kleur en karakter. Voor zowel een betonnen, houten als cementen vloer heeft Verfwinkel.nl een passende oplossing. Dit stelt jou in staat je vloeren te verven in een kleur die jou aanspreekt en aansluit op je budget. Doe inspiratie op bij ons veelzijdige assortiment vloerverf en coating en start binnenkort met je vloerverf klus. 

Welke vloerverf voor welke klus?

De ene vloer is de andere vloer niet en daarom kun je niet iedere vloerverf gebruiken voor elke vloer. Voor een vloer in de woonkamer koop je een ander soort vloerverf dan bijvoorbeeld het schilderen van je balkonvloer. Welke vloerverf passend is voor jouw ondergrond, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijk je naar de toestand van de ondergrond, het vochtgehalte, oneffenheden, materiaal, etc. Mocht de vloer beschadigd zijn, dan is het belangrijk om te starten met een goede voorbehandeling. Voor een keuken of badkamer gebruik je een vloerverf die vochtdicht is, zoals Sikkens Wapex 660 Mat 2K. Dit voorkomt vochtproblemen en allerlei soorten schimmels. Een garagevloer daarentegen heeft juist weer een verf nodig die bestand is tegen zware belasting, zoals Rust-Oleum EpoxyShield 5300 Maxx 2-K Vloercoating. Win gerust advies in bij onze verfprofessionals, je weet dan zeker dat je de juiste verf bestelt. 

Waarom je kiest voor Verfwinkel.nl

Het is om meerdere redenen interessant vloerverf te kopen bij Verfwinkel.nl. Graag zetten wij alle voordelen voor je op een rij: 

- Je geniet van Nederlandse topkwaliteit en scherpe prijzen. 
- Wij bieden je het grootste verfaanbod van Nederland. 
- Vloerverf heb je morgen of soms dezelfde dag al in huis dankzij onze supersnelle levering. 
- Je kunt te allen tijde rekenen op verftechnisch advies. 

Kortom, je zoektocht naar vloerverf eindigt bij Verfwinkel.nl. In onze webshop vind je namelijk alle verf die nodig is om je vloer van de juiste verf te voorzien.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top