Glitter muurverf bestellen? Bekijk ons online aanbod

Als je een oppervlak letterlijk wilt laten stralen, is glitter muurverf iets voor jou. Glitterverf voor de muur sprankelt niet alleen van zichzelf, maar dit effect wordt nog eens versterkt wanneer er licht schijnt op deze verfsoort. Deze verfsoort is geschikt voor gekleurde wanden tot aan witte oppervlakken. Bovendien kun je binnen ons assortiment glitterverf in allerlei kleuren bestellen. Zo kun je zelf bepalen welk effect de verf teweegbrengt. Hieronder vertellen we je meer over wat er mogelijk is op het gebied van glitter muurverf. Zo gaan we dieper in op de soorten muurverf die binnen ons assortiment te vinden zijn, van merken tot aan de mooiste kleuren van dit moment. Ook vertellen we je hoe je glitter muurverf precies aanbrengt.

Glitterverf voor de muur

Als je een muur wilt voorzien van een sprankelend accent, dan is glitterverf voor de muur iets voor jou. Glitters voor muurverf zijn gemaakt van materialen die licht weerkaatsen. De gemiddelde glitter kan van uiteenlopende materialen gemaakt zijn: aluminiumfolie, titaniumdioxide of copolymeren plastic bijvoorbeeld. Toegevoegd aan een muurverf geeft dit een mooi effect. Dit effect wordt nog eens versterkt wanneer er licht geschenen wordt op de muurverf vol glitter. De glitters kunnen diverse kleuren hebben, zodat je zelf het effect kunt bepalen. Goud en glitter verf is de populairste variant van dit moment. Daarnaast kun je binnen ons assortiment diverse glitterverf merken ontdekken. Vooral Histor glitterverf doet het nu goed onder onze klanten.

Muurverf goud en glitter: de populairste variant

Met muurverf vol goud en glitter heb je letterlijk goud in handen. Een populair voorbeeld hiervan is de Histor Highlights Summer Gold effectverf uit ons assortiment. Dit is een transparante muurverf die een aangename gouden glans geeft aan je wanden. De keuze is aan jou voor welke muren je deze verf gebruikt. Het mooie aan dit effect is dat het iedere keer er anders uitziet, afhankelijk vanuit welke hoek het licht valt. Over het algemeen wordt aangeraden om gouden glitter muurverf te combineren met donker gekleurde ondergronden. Dit levert het beste resultaat op. De glitterverf soorten uit ons assortiment kunnen voor diverse ondergronden gebruikt worden, mits je het oppervlak goed voorbehandelt.

Roze glitter muurverf

Een andere geliefde variant uit ons assortiment is de glitter muurverf met roze glitters. Vaak wordt deze kleur toegepast binnen een kinderkamer, waarbij deze verfsoort vooral gebruikt wordt voor een prinsessenkamer. Deze kamer wordt hierdoor net dat extra beetje stralend en levendig. Het staat je natuurlijk vrij om deze glitter muurverf te gebruiken waar jij dat het mooist vindt. Muurverf met roze glitters kun je combineren met diverse tinten, waarbij zowel donkere als lichte kleuren tot de mogelijkheden behoren.

Hoe breng je muurverf met glitter aan?

Het aanbrengen van muurverf met glitter gaat in feite niet veel anders in zijn werk dan andere verfsoorten. Maak de ondergrond eerst zo schoon en vetvrij mogelijk. Glitterverf voor de muur is een transparante verfsoort die als aanvulling dient, dus je hoeft geen oude verflaag te verwijderen. Zorg ervoor dat het niet te warm en niet te koud is in de ruimte waar je gaat schilderen, zodat de verf ideaal kan drogen. Vergeet niet om alles wat je niet nodig hebt af te plakken met tape. Ook deze materialen kun je kopen via onze online winkel. Ontdek zelf de mogelijkheden via Verfwinkel.nl!

 1. Histor Perfect Effects Metallic Muurverf
  Histor Perfect Effects Metallic Muurverf
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf Metallic
  Flexa Creations Muurverf Metallic
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: