(Oud) Roze Slaapkamer: Van Oud tot Goud

De laatste jaren kiezen mensen steeds vaker voor een oud roze slaapkamer. Een roze slaapkamer is een populaire optie in het algemeen, maar toch zien we al tijden dat er vaker specifiek gekozen wordt voor een slaapkamer in het oud roze. Deze kleur mag als een trendkleur bestempeld worden, maar oud roze is van zichzelf tijdloos genoeg. We verwachten dan ook niet dat deze kleur zomaar uit de mode zal zijn. Daarom is een slaapkamer in het oudroze een goede keuze. In deze blog vertellen we je meer over een oude roze slaapkamer, waarom dit een goede optie is, waarom je een peuter slaapkamer oud roze als kleur kunt geven en welke varianten van oud roze te vinden zijn binnen ons kleuraanbod.

Waarom een slaapkamer oud roze verven?

Ten eerste kun je voor een oud roze slaapkamer kiezen simpelweg omdat het een mooie kleur is. Oud roze heeft een zachte uitstraling. Het is een kleur waar mensen zich fijn bij voelen. Doordat er meerdere varianten van oud roze zijn, kun je de tint kiezen die jij het mooist vindt. Iets lichter of toch een donkere variant van deze kleur, het kan allemaal. Daarnaast kun je oude roze uitstekend combineren met andere kleuren. Populair is bijvoorbeeld een slaapkamer in oud roze en grijs. Deze twee kleuren complementeren elkaar formidabel. Je kunt kiezen voor een oud roze slaapkamer voor volwassenen, maar ook voor kinderkamers is deze tint een optie. Een oudroze slaapkamer past altijd.

Oud roze meidenkamer

Alhoewel (oud) roze voor alle kinderkamers gebruikt kan worden, blijkt een meidenkamer in oud roze nog altijd populair te zijn. Sowieso doet een roze meidenkamer het nog altijd goed. Je kunt voor alle muren oud roze gebruiken, maar bij een meidenkamer in het roze kan ook gekozen worden voor verschillende kleurcombinaties. Populair is een meidenkamer in roze en goud. Hierbij kun je beide als verfkleuren toepassen, maar je zou ook kunnen kiezen voor oud roze verf in combinatie met messing materialen. Dit ziet er luxe en sfeervol uit. Natuurlijk is ook een volwassen slaapkamer in roze en goud een optie.

Slaapkamer inspiratie oud roze

Slaapkamer inspiratie voor deze roze tint gezocht? Hierboven lieten we je al zien dat een slaapkamer in grijs en oud roze of goud en oud roze mooie combinaties opleveren. Maar er zijn meer kleurcombinaties mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slaapkamer in groen en roze? Bij een slaapkamer in roze en groen worden de kleuren versterkt. Vooral oud roze en een donkerdere variant van groen passen goed bij elkaar. Naast een groen roze slaapkamer is ook een slaapkamer in zwart en roze een populaire optie. Dit vormt een mooi contrast: zwart is stoer, terwijl oud roze lief is. Tegenwoordig kiezen ook veel mensen voor een vintage roze slaapkamer. Meer inspiratie? In deze blog laten we je zien hoe je oud roze met jouw interieur kunt combineren.

Oud roze Flexa slaapkamer en andere varianten

Of je nu alleen oud roze verf zoekt of een slaapkamer in roze en grijs wilt verven, de mooiste verfkleuren ontdek je binnen ons kleurenaanbod. Er zijn meerdere varianten van oud roze waarin je jouw verf kunt laten mengen. Zo is er Flexa Oud Roze uit de Ready Mixed collectie. Via onze webshop laat je jouw Flexa product in deze kleur mengen, bijvoorbeeld deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat. Daarnaast kun je kiezen voor Oud Roze uit de Gamma Flowpacks 2012 collectie. Een alternatief voor oud roze is Mild Plum uit de Flexa Pure collectie. Of je nu kiest voor een puur oud roze slaapkamer of een grijs oud roze slaapkamer, je bestelt jouw verf bij Verfwinkel.nl.

 1. Wijzonol Muurverf Mat
  Wijzonol Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  42 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  44 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: