Wat is de best dekkende muurverf?

Een dekkende muurverf is meestal in één keer dekkend en draagt bij aan een mooi eindresultaat zonder strepen. Bij Verfwinkel.nl kun je ook terecht voor een extra dekkende muurverf. Dit is niet zomaar een goed dekkende muurverf, maar een in 1 laag dekkende muurverf. Dat scheelt je tijd en moeite. Hieronder vertellen we je meer over muurverf die extra dekkend is. We laten je zien wat in 1x dekkende muurverf zo goed maakt en wat de best dekkende latex van dit moment is. Bij Verfwinkel.nl is dekkende verf in allerlei varianten verkrijgbaar, waaronder dekkende muurverf in het wit.

Wat is extra dekkende verf?

De basis van normale muurverf bestaat uit pigment, bindmiddel, vulstof en hulpstof. Het meest belangrijk voor de consistentie van een goed dekkende latex zijn het pigment en de bindmiddelen. Met het pigment bedoelen we de kleur van verf. Meer pigment levert je verf van een hogere kwaliteit op die beter dekt. De kleur komt beter tot zijn recht. Maar ook de hoeveelheid bindmiddel is van belang voor de kwaliteit van de dekkende verf voor binnen. Deze component zorgt ervoor dat de verfdeeltjes een beter geheel vormen. Dit voorkomt dat de verf afbrokkelt en afgeeft. Bindmiddelen dragen bij aan een dikke muurverf voor binnen die daardoor in één keer dekt.

Welke dekkende muurverf kies je?

Er zijn meerdere bekende verfmerken die hun eigen extra dekkende muurverf hebben uitgebracht. Bekende namen zijn Monodek van Histor en Powerdek van Flexa. Zoek je een muurverf die wit en dekkend is, dan kun je kiezen voor deze Histor Monodek Muurverf – White. Deze dekkende witte muurverf is van een hoge kwaliteit, goed afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Ook Histor Monodek Revolution – Muurverf is een aanrader. Zoek je een goed reinigbare dekkende muurverf, dan is Histor Monodek Clean – Muurverf iets voor jou. Daarnaast kun je kiezen voor een Flexa dubbeldekkende verf zoals deze Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf. Andere goed dekkende muurverven uit ons assortiment zijn deze Sigma Sigmatex Superlatex Matt – Muurverf en deze Histor Monodek Bathroom Schimmelbestendig voor de badkamer.

Beste muurverf RAL 9010 en andere kleuren

Niet alleen heb je bij Verfwinkel.nl de keuze uit een enorm aanbod aan dekkende muurverf, maar je hebt ook ruim de keuze op het gebied van de kleur die je aan jouw dekkende muurverf kunt geven. Sommige dekkende muurverf producten zijn alleen in vaste kleuren verkrijgbaar, maar bij andere dekkende muurverven kun je kiezen uit meerdere kleuren. Jouw verfkleur bepaal je eenvoudig en snel online. Ga naar de productpagina van de dekkende muurverf die je wilt bestellen. Selecteer een hoeveelheid, waarna je via de online kleurenwaaier je kleur kunt kiezen. Bepaal je kleur en bestel. Vervolgens mengen onze verfspecialisten jouw dekkende muurverf in je kleur naar keuze.

Dekkende muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Met behulp van dekkende muurverf kun je in één laag een goed dekkend eindresultaat zonder strepen behalen. Je bent sneller klaar en je hoeft minder moeite in het verven te steken. Handig als je meerdere muren van verf moet voorzien, bijvoorbeeld na een verhuizing of na een verbouwing. Wat je klus ook is, het lukt je met de dekkende muurverf van Verfwinkel.nl. Bekijk het op onze website en bestel de best dekkende muurverf bij ons.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Monodek Muurverf - White
  Histor Monodek Muurverf - White
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Monodek Clean - Muurverf
  Histor Monodek Clean - Muurverf
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  41 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  187 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: