Sigma verf voor heel het huis

Verfklus in huis? Sigma heeft altijd het juiste product voor iedere verfklus. Zo heb je één merk voor al je schildersklussen in huis. Sigma is een professioneel schildersmerk, dat ook erg geliefd is bij de doe-het-zelver en waarbij je topkwaliteit verf gebruikt voor het binnen- en buiten schilderwerk. Opzoek naar Sigma muurverf voor buiten? Kies dan voor de Sigma S2U Semi-Gloss.

Sigma binnenverf

In huis heb je natuurlijk heel wat te schilderen. Welke Sigma verf voor binnen het beste bij jouw verfklus past is afhankelijk van je wensen. De meest bekende Sigma lak voor binnen is de Sigma S2U Nova. De lak kan het hebben. Deze kras- en slijtvaste lak voor binnen is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en diverse glansgraden. Voor de muren kies je bijvoorbeeld voor de Sigmatex Superlatex Matt,  Deze schrobvaste muurverf is ideaal voor in een huis waarin geleefd wordt.

Binnendeur schilderen met Sigma

Kies voor de binnendeuren voor de Sigma S2U Nova in een glans naar keuze voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Deze keiharde lak voor binnen is watergedragen, vergeelt niet en kras- en slijtvast. Voor een optimaal eindresultaat gebruik je eerst Sigma S2U Nova Primer. In Nederland worden de meeste deuren met zijdeglans verf geschilderd. Kies daarvoor de Sigma S2U Nova Satin. Deze watergedragen, krasvaste lak is ook nog eens huidvetresistent.

Sigma muurverf  binnen

 Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende soorten Sigma muurverf voor binnen. Veelgebruikte Sigma muurverf voor de slaapkamer of kinderkamer is de Sigma Air Pure. Dit is een luchtzuiverende, watergedragen muurverf. Ideaal voor ruimtes waar je veel tijd doorbrengt of extra aandacht wil schenken aan een optimaal binnenklimaat. Voor een optimaal eindresultaat gebruik je eerst Sigma WallPrim. Hebben de muren veel te verduren? Kies dan de Sigmapearl Clean Matt  of Sigmatin DGL. Deze Sigma Muurverf voor binnen is supergoed schoon te houden en daardoor heb je lang een mooi resultaat. Ben je niet zo’n held in schilderen? Voor Sigma Perfect Matt  geldt Geen strepen. Geen Stress.

Sigma Trapverf

Je trap wil je natuurlijk veilig en strak in de lak hebben. Kies je voor Sigma trapverf dan weet je zeker dat je geschikte verf in huis hebt. Kies voor de S2U Nova lak voor een kras- en slijtvast resultaat. Liever Sigma antislip trap verf? Kies dan voor de S2U Nova Traplak, deze trapverf van Sigma bevat een anti-slip korrel waardoor je meteen een veilige trap hebt. Houd er wel rekening mee dat deze minder goed schoon te maken is dan de Sigma S2U Nova.

Sigma Vloerverf

Vloeren schilder je met Sigma Nova in een glans naar keuze. Voor een optimaal eindresultaat breng je in veel gevallen eerst een laag Sigma S2U Nova Primer aan. Wordt de vloer intensief gebruikt en wil je een Sigma vloercoating gebruiken. Dan is de Sigmafloor Aqua Satin de beste keuze. Deze zijdeglanzende, één-componenten vloercoating van Sigma is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Heeft de vloer veel te verduren dan is er een Sigma 2K Vloercoating op waterbasis; Sigmafloor Aqua 2K EP Satin. Door antislipkorrels toe te voegen kan in een handomdraai van deze verf een antislip verf gemaakt worden.

Sigma Plafondverf

Voor een perfect wit plafond in een supermatte kwaliteit kies je de Sigmapearl Plafond. Dankzij de Anti Dust technologie blijft het plafond langer wit. Voor een optimaal eindresultaat strijk je het plafond eerst voor met de Sigma WallPrim. Spack Plafonds schilder je het beste met Spackverf. Deze Sigma plafondverf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar.

Sigma Badkamerverf

Zoek je Sigma verf voor je badkamer? In een badkamer wil je graag een schimmelbestendige muurverf. Kies daarom de Sigmaresist Fungi Matt. Deze badkamerverf van Sigma is optimaal bestand tegen schimmelvorming in hygiëne gevoelige ruimtes zoals een badkamer. Voor een optimaal resultaat schilder je de muren en plafond eerst met Sigma WallPrim. Let op: Deze verf is niet geschikt voor in de natte cel. Sigma muurverf voor je badkamer is bestand tegen de vochtige omstandigheden in een badkamer en zorgt ervoor dat de muren mooi blijven. Sigma badkamer verf wordt ook wel latex voor je badkamer genoemd. Verf je badkamer met Sigma badkamerverf!

Sigma Keukenverf

Ultiem vlekafstotend. Perfect eindresultaat. Meer wil je niet in de keuken toch? Gebruik daarom als coating van je keukenmuur Sigmapearl Clean Matt. Deze uitstekend reinigbare matte muurverf glanst niet op na het reinigen en blijft mooi mat. Sigmapearl Clean Matt is bestand tegen de meeste keukenvlekken. Voor de meest hardnekkige vlekken is er een speciale cleaner verkrijgbaar die ook die vlekken aankan. 

Sigma verf voor buiten

Buiten stellen we veel eisen aan ons schilderwerk. We willen het liever niet ieder jaar doen. Een goed product dat je buitendeuren en kozijnen voor jaren beschermd. Sigma heeft hiervoor prachtige producten ontwikkeld. De buitenlakken Sigma S2U Gloss en Sigma Allure Gloss kunnen in veel gevallen tot wel 10 jaar mee als je eerst de Sigma Schakelverf Satin, Sigma S2U Allure Primer of de Sigma Allure Primer gebruikt. Liever een vochtregulerend verfsysteem? Geen probleem, de Sigma Schakelverf (eventueel in combinatie met de Sigma Amarol Primer) is inmiddels een perfecte klassieker binnen het vochtregulerende Sigma assortiment. Voor een buitenmuur kun je kiezen voor Sigma Facade Topcoat Matt of Sigma Facade Topcoat Self-Clean Matt. Nieuwsgiering naar alle kleuren van Sigma? Bestel dan nu de Sigma Kleurenwaaier - NCS Kleurenwaaier C21.3.

 1. Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  234 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  197 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: