Sikkens Muurverf voor binnen nu ook in 2,5 liter

Sikkens muurverf voor binnen is nu ook verkrijgbaar in 2, 5 liter. Hoe fijn is dat! Daar waar 1 liter vaak te weinig is voor een schildersklus is en 5 liter veel te veel voor 1 of 2 muurtjes is nu de 2,5 liter muurverf geïntroduceerd. Sikkens Muurverven staan bekend om hun goede dekking en fijne afwasbaarheid. Maar welke Sikkens muurverf is er dan vanaf nu ook leverbaar in 2,5 liter? We vertellen je het in dit blog.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Deze muurverf is meteen vanaf de introductie al een favoriet bij de schilders. Steeds meer ontdekt de doe-het-zelver die voor kwaliteit wil gaan ook deze muurverf. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is namelijk een extreem matte muurverf voor binnen. Helemaal volgens de trends van nu.
Maar naast dat deze muurverf extra mat is heeft de Alphacryl Pure Mat het voordeel dat hij schrobvast is. Schrobklasse 1 in schildersjargon. Schrobklasse 1 wil zeggen dat een muurverf na volledige uitharding (circa 30 dagen) perfect schoon te houden is. En in het geval van de Alphacryl Pure Mat SF ook nog eens zonder dat je glanzende plekken krijgt. Perfect dus voor in een huis waarin geleefd wordt of voor in de keuken zodat je lekker met passie kan koken.
Waarom de Alphacryl Pure Mat SF ook favoriet is bij de doe-het-zelver? Omdat deze muurverf een lange open-tijd heeft. Je kunt dus ook als niet ervaren schilder een streeploos eindresultaat behalen. Wie wil dat nu niet?

Sikkens Alphatex SF Mat

Dé golden oldie van Sikkens. Al jaren in het assortiment en dan nu eindelijk ook in 2,5 liter verpakking.
Net als de andere verf van Sikkens kunnen we deze verf in vrijwel iedere kleur voor je op kleur mengen.
Sikkens Alphatex SF Mat  is een muurverf met een milieukeurmerk, namelijk het ecolabel FR/044/013. Daarnaast geeft deze goed dekkende muurverf de hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+). Als kersop de taart is de Sikkens Alphatex SF Mat ook nog eens schrobklasse 1 waardoor hij uitstekend schoon te maken is.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Helemaal nieuw in het assortiment is de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean.
Deze uiterst matte muurverf is de opvolger van de Sikkens Alpha Rezisto Mat. Naast de Rezisto binnenlak-lijn voor je deuren, kozijnen en de trap kun je de muren verven met Sikkens Alpha Rezisto Muurverf.  
Gebruik de ultieme vlekafstotendheid van deze muurverf in je huis op plekken waar er écht geleefd wordt zoals de woonkamer. Of op de achterwand van je keuken in plaats van tegels.  De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is perfect voor ruimtes die mooi én schoon moeten blijven. Zo is deze muurverf ook hartstikke geschikt voor plekken die als een visitekaartje dienst doen. Denk hierbij aan horecagelegenheden, recepties, ziekenhuizen en scholen.

Wat maakt de Sikkens Rezisto Easy Clean tot zo’n fijne en bijzondere muurverf?
Sikkens Rezisto Easy Clean beschikt over een Stainshield Technology. Deze zorgt ervoor dat vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans krijgen om in de verflaag te dringen. Daarnaast heeft Sikkens Rezisto Easy Clean net als de Alphatex SF het EU Ecolabel en Indoor Air Quality A+ certificering.

 1. Sikkens Alphatex SF Mat - Muurverf
  Sikkens Alphatex SF Mat - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  78 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  191 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Anza Muurverfset MicMex 6-delig
  Anza Muurverfset MicMex 6-delig
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  32 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: