Vloerverf voor je garage

Op zoek naar vloerverf voor je garage? Verfwinkel.nl beschikt over het grootste assortiment van Nederland op het gebied van verf, dus ook garage vloerverf mag niet ontbreken binnen ons aanbod. Je past vloerverf in je garage toe als je de kleur van de vloer wilt aanpassen of als je de garagevloer van wat extra bescherming wilt voorzien. Daarom maak je gebruik van producten die wel tegen een stootje kunnen. In deze blog laten we je zien hoe je jouw betonnen garagevloer kunt schilderen. Ook laten we je zien welke producten je het beste kunt gebruiken als je jouw garagevloer gaat schilderen. Natuurlijk bestel je al deze producten tegen scherpe prijzen via onze webwinkel.

Waarom ga je jouw betonnen garagevloer schilderen?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je jouw garagevloer van een nieuwe laag verf wilt voorzien. Ten eerste kun je hiervoor kiezen als je jouw garage wat wilt verfraaien. In de praktijk is een garage meestal niet bepaald het best uitziende onderdeel van je woning. Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar tegelijkertijd kan een garage meer zijn dan alleen maar een onaantrekkelijke, donkere opslagruimte vol met rekken. Hierbij kun je de wanden voorzien van frisse, lichte tinten, maar je kunt ook de vloer voorzien van een nieuwe kleur. Doordat er genoeg producten verkrijgbaar zijn die wel tegen een stootje kunnen, is garage vloerverf perfect om deze ondergrond van wat extra bescherming te voorzien.

Welke garage vloerverf kies je?

Een vloerverf voor je garage moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat het product tegen een stootje kan. Niet alleen wordt er veel over een garagevloer gelopen, maar hier kan ook gewerkt worden en bovendien parkeer je jouw auto hierin. Een slijtvast product zorgt voor een duurzaam eindresultaat. Daarnaast zoek je een product dat geschikt is voor vloeren. Een verfproduct dat in meerdere kleuren gemengd kan worden, is mooi meegenomen. Zo bepaal je zelf de look van je garagevloer. Geschikte opties als garage verfvloer zijn onder meer deze Histor Perfect Finish Betonvloer, deze Rust-Oleum Garagevloerverf of de Wapex producten van Sikkens.

Hoe kun je een garagevloer schilderen?

Voordat je garage vloerverf toepast, reinig en ontvet je ten eerste de vloer. Dit zorgt voor een betere hechting van de verf. Geef de vloer de tijd om te drogen. Hierna gebruik je afplaktape om alle oppervlakken mee af te plakken waar je geen verf op wilt krijgen. Repareer vervolgens de oneffenheden. Breng vooraf een primer aan. Je gebruikt een blokkwast voor de randen en een roller voor de grotere oppervlakken. Als de primer droog is, kun je de garage vloerverf toepassen. Je brengt minimaal twee lagen aan. Werk vanuit de muur naar de deur toe. Zo voorkom je dat je jezelf insluit tijdens het schilderen.

Garage vloerverf kopen bij Verfwinkel.nl

De garage is een ideale plek in je huis om allerlei dingen in op te bergen. Tegelijkertijd is het prima mogelijk om de garage er goed uit te laten zien. Je kunt de wanden verven, maar ook een mooi geverfde garagevloer draagt bij aan een goed uitziende garage. Binnen het assortiment zijn meerdere producten te vinden die perfect zijn voor het verven van een garagevloer. Neem eens een kijkje en bestel bij ons jouw benodigde verfproducten.

Lees ook: