• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx

€ 31,94

€ 22,36

€ 14,39

€ 10,07

€ 23,81

€ 16,67

Trae-Lyx

Trae Lyx: kwalitatieve parketlak voor in huis

Beschikt jouw woning over een parketvloer en geef je deze graag een mooie uitstraling en verzorging? Dan is de keuze voor Trae Lyx lak snel gemaakt. Deze lak voorziet een houten vloer van een optimale verzorging. De hoogwaardige laksoort is in principe geschikt voor vrijwel alle houten vloeren, maar het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een professional. Gelukkig weten wij bij VERFWINKEL.nl alles op het gebied van lakverf en daarom kun je altijd rekenen op onze expertise. Of je nu kiest voor Trae Lyx Natural Extreme of een andere parketlak variant, bij ons verzeker jij je van de allerbeste kwaliteit. 

Wat is Trae Lyx?

Trae Lyx is kort samengevat professionele parketlak op waterbasis. Trae Lyx is een Hollands merk en staat bekend om de uitstekende kwaliteit. De parketlak is verkrijgbaar in diverse soorten. Dit stelt jou in staat een aankoop te doen op VERFWINKEL.nl waar je volledig achterstaat. Voorzie je houten vloer van het juiste onderhoud en haal betaalbaar Trae Lyx parketlak in huis bij VERFWINKEL.nl. 

Waarvoor gebruik je kleurbeits?

Kleurbeits geeft zowel houten vloeren als meubels een natuurlijke uitstraling. Vaak zijn de verschillende kleuren ook nog eens met elkaar te mengen. Daardoor creëer je een interieur met een prachtige uitstraling. Bestel daarom kleurbeits bij VERFWINKEL.nl voor een fraaie en natuurlijke look. 

Creëer een onbehandelde look met Ultra Mat

Trae Lyx Ultra Mat is ideaal voor parket en houten vloeren. Het is kras- en slijtvast en bovendien de perfecte oplossing voor iedereen die gek is op houten vloeren. Dankzij de matte uitstraling behouden de houten planken hun natuurlijke uitstraling en breng je buiten nog meer naar binnen. Trae Lyx Ultra Mat is eenvoudig te bestelling in onze webshop, evenals Trae Lyx Natural Extreme. Naast Ultra Mat Trae Lyx lak kun je namelijk ook de keuze maken voor Trae Lyx Natural Extreme. Deze Trae Lyx lak is reukarm, eenvoudig te verwerken en droogt daarnaast supersnel. Bovendien vergeelt het niet en hoef je niet bang te zijn voor slijtage. Deze lak van Trae Lyx koop je zowel tegen in woonhuizen als in openbare ruimtes. De lak is dus op velerlei manieren inzetbaar. 

Waarom je een aankoop doet bij VERFWINKEL.nl

Een aankoop Trae Lyx lak bij Verfwinkel.nl levert jou flink wat voordelen op. Zo maak je niet alleen de keuze uit een breed assortiment verfproducten, maar profiteer je ook van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de avond je bestelling te laten bezorgen. Dit doen wij gratis als je voor meer dan € 50,- uitgeeft aan verf of lak in onze webshop. Tenslotte kun je bij ons altijd terecht voor verftechnisch advies. Ideaal als je niet weet waar je goed aan doet. Kortom, bestel direct online en geniet van al onze voordelen.

Top