Flexa Kleur van het jaar 2023 'Wild Wonder'

De Flexa Kleur van het jaar 2023 is bekend: Wild Wonder™. Bij deze trendkleur van 2023 staat de wonderlijkheid van de natuur centraal. Wild Wonder™ is een positieve, natuurlijke geeltint die ons verbindt met buiten. Ontdek hier alles over de nieuwe Flexa Kleur van het jaar.

Flexa Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder™: de natuur centraal

Ieder jaar kiezen de Flexa kleurspecialisten een kleur van het jaar. De kleur weerspiegelt de hoofdtrend van het nieuwe jaar. In 2022 was dat de lichtblauwe kleur Bright Skies™. Met de natuur hoog op de wereldwijde agenda, staat bij de Flexa Kleur van het Jaar 2023 - Wild Wonder™ alles rondom de natuur centraal. De natuur heeft een inspirerende en helende kracht. ‘Wild’ verwijst naar het vrije gevoel van de natuur en ‘Wonder’ naar de natuurlijke magie om ons heen. De aarde is de bron van alles, brengt ons troost en inspiratie. Het thema gaat over de kracht en magie van de natuur op het gebied van mentale gezondheid.

Wil jij de wonderen van de natuur vertalen naar jouw huis? Bekijk hieronder de inspiratiebeelden met de Flexa Kleur van het jaar 2023:

Flexa Wild WonderFlexa Wild Wonder
Bron: Flexa
Flexa Wild WonderFlexa Wild Wonder
Bron: Flexa

Flexa Kleurpalet van het jaar 2023: Lush

Niet alleen de Kleur van het jaar 2023 is geïnspireerd op de natuur, ook het bijbehorende palet weergeeft de verschillende manieren waarop de natuur ons leert en verzorgt. Het Kleurpalet van het jaar 2023, met de Flexa Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder™ in de hoofdrol, heeft de naam Lush (weelderig). Het palet vertelt het verhaal van bossen en bosgrond. De tien kleuren uit het palet zijn kalm, subtiel en opbeurend. Ze zorgen voor verbinding met de natuur en werken in een ruimte herstellend. Zo creëer je een rustige en gerustellende sfeer in huis.  

Flexa Kleurenpalet 2023 LushFlexa Kleurenpalet 2023 Lush
Bron: Flexa

Wild Wonder™ in jouw interieur

Wil jij jouw interieur een boost geven met de nieuwste kleurtrends? Bestel jouw favoriete Flexa verf in de Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder™ of in één van de andere kleuren uit het Flexa Kleurpalet van het jaar 'Lush'. Deel jouw schilderresultaat met ons via de hashtag #mijnverfklus en tag @verfwinkelnl. Wie weet zie jij jouw project terug op onze socials.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Zijdemat
  Flexa Pure Muurverf - Zijdemat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Flexa Tester Wild Wonder 30 ml
  Flexa Tester Wild Wonder 30 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs