Histor MY color muurverf en lak - Breng je mooiste kleuren thuis

Inspiratie voor jouw verfkleur kan overal vandaan komen: van een foto gemaakt op vakantie, het kussentje op de bank tot jouw favortie outfit. Histor MY color helpt je bij het vinden van jouw eigen kleur en motiveert om jouw geheel eigen kleurencombinatie te maken. Alles voor jouw eigen plek, waar jouw inspiratie tot leven komt. Lees er alles over in dit blog!

Histor MY color muurverf kleurenpalet

Histor MY color heeft een kleurenpalet bestaande uit 33 kleuren, waarmee je eindeloos kunt combineren. Het palet is opgebouwd vanuit een aantal lichtere neutrale tinten, zoals Fuzzy Unicorn, Peach Pudding en Singing Sand die worden aangevuld met donkere en expressievere kleuren, zoals Enchanting Eggplant en Quiet Clearing. Alle kleurgroepen zijn vertegenwoordigd. Met deze binnenverf en lak creëer je jouw eigen kleurenpalet met kleuren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Met het 60-30-10 principe maak je je eigen palet met een goede balans tussen muren, meubels, accessoires in je interieur. 

Aquamarine Dream Histor MY ColorAquamarine Dream Histor MY Color
In The Saddle Histor MY ColorIn The Saddle Histor MY Color
Boulder Lichen Histor My ColorBoulder Lichen Histor My Color
Nightcap Histor MY ColorNightcap Histor MY Color
Intuitive Histor MY ColorIntuitive Histor MY Color
Sombrero Tan Histor MY ColorSombrero Tan Histor MY Color
Singing Sand Histor MY colorSinging Sand Histor MY color
Symmetry Histor MY ColorSymmetry Histor MY Color
Whitby Jet Histor MY ColorWhitby Jet Histor MY Color
Tan Your Hide Histor MY ColorTan Your Hide Histor MY Color

Histor MY ColorTester

Wil je helemaal zeker zijn van jouw gekozen verfkleur? Met de Histor ColorTester probeer je eenvoudig verschillende kleuren uit. De zelfklevende kleurstalen zijn gemaakt van echte verf en daardoor lichtecht. Zo zie je direct of de kleur verf goed matcht met je vloer en meubels. De Histor ColorTester is gemakkelijk in gebruik en laat geen verf- en lijmresten achter op je muur. 

Histor MY color app

Heb je een mooie kleur gezien, maar lukt het je niet om de juiste kleurcode te achterhalen? Met de Histor MY color app upload je jouw inspiratiefoto en de app helpt je om de dichstbijzijnde Histor kleur te vinden. Jouw kleur gevonden? In de app ontdek je bijpassende kleurencombinaties waarmee je eenvoudig jouw persoonlijke kleurenpalet samenstelt. De MY color kleuren vind je vervolgeens terug in onze kleurenwaaier, zodat je jouw muurverf en lak eenvoudig op kleur bestelt.

Download de Histor MY Color app in de App Store of Google Play Store.

Histor MY Color muurverf en lak 

Histor MY Color is naast de kleuren uit het MY color kleurenpalet verkrijgbaar in alle kleuren uit onze kleurenwaaier. Bestel je MY Color muurverf in de verschillende glansgraden: Extra Mat, Zijdemat en Metallic. Wil je je tafel, deur of kozijnen een nieuw kleurtje geven? Ga dan voor de MY color lakken. Deze slijt- en krasvaste lakken zijn verkrijgbaar in Zijdeglans en Mat. Ook deze lakken zijn te mengen in zowel het MY Color kleurenpalet als één van de vele andere kleuren in onze kleurenwaaier. Je vindt de Histor My Color muurverf in een inhoud van 250ml, 1 liter, 2,5 liter en 5 liter. De Histor My Color lak is beschikbaar in een handige 1 liter variant. 

Histor MY color magazine

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk het Histor MY color magazine. Ontdek de inspiratiepaletten van 2021, laat je inspireren door de color stories van andere en leer hoe jij makkelijk kleuren kunt combineren.

Direct aan de slag met Histor MY color 

Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Door onze grote voorraad verf heb je snel de meest geschikte verf in huis voor jouw project. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken? Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schilderadvies. 

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor My color Lak - Mat
  Histor My color Lak - Mat
  3 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Histor Kleurbedenktijd
  Histor My color Muurverf - Metallic
  Histor My color Muurverf - Metallic
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: