Nieuwe kleuren Painting the Past

Painting the Past New Classics; de nieuwe kleurenkaart

Painting the Past introduceert een nieuwe kleurkaart: New classics. Deze nieuwe lijn bestaat uit twaalf verschillende kleuren die stuk voor stuk geïnspireerd zijn op het verleden.

Warme, retro-vintage-achtige tinten, die van elke kamer weer een stijlvolle ambiance maken. De kleuren Bisquit, Buff, Nutmeg en Red Clay zijn weer terug van weggeweest in deze collectie. 
Met deze eigentijdse kleuren uit het verleden krijgt je huis weer stijl en kleur. Door gebruik te maken van warme, gedurfde kleuren zoals diepgroen, nachtblauw en goudgeel pik je ook nog een luxues hotelsfeertje mee, zomaar in je eigen huis of werkplek...
 
nieuwe kleuren painting the past

De New Classics kleurkaart is uitstekend te combineren met de andere kleuren van Painting the Past. Krijtverf van Painting the Past is uitstekend geschikt voor de wanden of je meubels. Kies je favoriete kleur en ga aan de slag. Deze krijtverf isook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Je hebt in de meeste gevallen namelijk geen grondverf of dergelijke nodig. Even ontvetten en licht schuren en je kunt beginnen met het schilderen van je meubel. Voor een meubel is de Eggshell het meest geschikt. Deze hoef je niet meer af te werken met een wax of topcoat. Dat hoeft alleen maar als je hem extra wil beschermen of met een gekleurde wax een vintage of verweerd uiterlijk wil geven.Wil je liever je meubel net zo mat als de wanden? Kies dan voor de matte lak. Houdt er wel rekening mee dat het dan net wat kwetsbaarder is dan met de Eggshell lak. De wanden en plafonds schilder je met Matt Emulsion. Deze supermatte krijtverf dekt goed en is geurarm. Kortom laat je inspireren door deze prachtige kleuren en zoek eenbijpassend project.
 
Lees hier meer over de kleuren, krijtverf  en producten van Painting the Past. Liever meteen prachtige Painting the Past kleuren uitzoeken? Bestel dan hier een handgeschilderde kleurenkaart of samplepotje.

 

Lees ook: