Wat is de beste Sikkens verf voor buiten?

De meeste mensen zijn op zoek naar de beste verf voor buiten. We merken dat de meeste mensen op zoek zijn naar de beste verf voor buiten in hun favoriete kleur. 
Dit schildersklusje wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad en een niet-uit-te-stellen zomerklus. Door jaarlijks het schilderwerk te inspecteren voorkom je veel (onnodig) werk en bespaar je kosten. Door te kiezen voor een professionele kwaliteitsverf van Sikkens weet je zeker dat je ondergrond goed beschermt is tegen weersinvloeden en voorkom je jaarlijks onderhoud.

Tel uit je winst!

Verf duur??
Nee, nouja ,soms is het inderdaad even een investering, maar door te kiezen voor kwaliteitsverf van Sikkens zoals bv. de Rubbol XD High Gloss, Rubbol XD Semi-Gloss of de Rubbol SB ben je voor jaren van het schildersonderhoud af. Als je dan berekend dat je dus minimaal 1 keer minder onderhouds-schilderwerk hoeft uit te voeren ten opzichte van buitenverf die je bijvoorbeeld bij de bouwmarkt  koop, is die 'dure' Sikkens verf niet meer zo duur. Je spaart immers 1 x verf, materiaal, arbeid en tijd uit. Als je je verf dan ook nog online koopt ben je vaak nog voordeliger uit dan bij de verfwinkel bij je om de hoek en je bestelling wordt ook nog eens thuisbezorgd. Vergeet niet je kwasten, rollers en schuurpapier mee te bestellen, dan kan je meteen aan de slag!

Extreem duurzame verf

Sikkens Rubbol XD High-Gloss is een extreem duurzame en uitstekend weervaste lak voor buiten, Deze hoogglans verf voor buiten beschermd je ondergrond tegen UV-straling en zorgt voor een optimaal glans én kleurbehoud. Wat ook heel fijn is aan de Sikkens Rubbol XD is dat deze al vanaf 0oC te verwerken is. Je kan deze verf dus prima in het voor- en naseizoen aanbrengen. Zo hou je tijd over om in de zomer andere dingen te doen.

Onderhoudsvrije verf

Deze verf voor buiten is onderhoudsvrij. Maar dat geldt alleen als je er voor zorgt dat je deze lak zorgvuldig hebt aangebracht en zorg draagt voor een goed verfsysteem. Bezuinig niet op de grondverf als je deze nodig hebt. Het is immers het fundament voor je schilderwerk. Doordat Sikkens Rubbol XD High-Gloss een uitstekende kantendekking heeft, blijft het hout onder de verflaag droog en heb je minder kan op houtrot. Doordat deze verf zo lang meegaat hoef je minder te (laten) schilderen. Dat scheelt weer in de kosten en maakt dat de verf niet zo duur is dan dat hij in eerste instantie lijkt. Ook Sikkens Rubbol Primer Express is een goede optie.

Breng altijd twee lagen Rubbol XD aan en controleer je schilderwerk 1 of 2 jaarlijks. Werk dan bij wat nodig is. het spreekt voor zich dat liggende delen die in weer en wind staan misschien net iets sneler een neiuwe laag verf nodig hebben dan de rest van het schilderwerk. Door tijdig deze 'mankementen'te spotten en aan tepakken voorkom je latere problemen zoals houtrot en bladderende verf. 

Op zoek naar de beste verf voor op geveltimmerwerk? Kies dan voor Sikkens Rubbol BL Ventura Satin.

 1. Sikkens Rubbol Primer Extra
  Sikkens Rubbol Primer Extra
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  46 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens BBQ
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  759 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens BBQ
  Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss
  Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  114 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: