Welke soorten verf zijn er?

Het is bijna bizar hoeveel soorten verf er zijn. Neem maar eens een kijkje op de homepagina van deze website. Je hebt een aantal hoofdcategorieën, maar deze categorieën zijn vervolgens onder te verdelen in een flink aantal subcategorieën. Dat is het mooie aan verf bestellen bij Verfwinkel.nl: de kans is enorm groot dat je bij ons de verfsoort vindt die je nodig hebt. Hieronder zetten we de belangrijkste verschillende verfsoorten voor je op een rij.

Verfsoorten voor binnen

Op het gebied van verf zijn er soorten die je binnen kunt toepassen. Neem je via onze website een kijkje binnen een categorie, dan kun je een aantal filters selecteren. Met dank aan deze filters kun je sneller de verf vinden die je nodig hebt voor jouw klus. Eén van de filters die je kunt selecteren is of je verf voor binnen of buiten zoekt. Een goed voorbeeld van een verfsoort voor binnen is muurverf. Maar je kunt ook je meubels met lakverf schilderen. Verfsoorten die je binnen toepast zijn over het algemeen op waterbasis. Watergedragen verf geurt niet en droogt sneller.

Verfsoorten voor buiten

Daarnaast zijn er genoeg soorten verf voor buiten te vinden binnen onze webshop. Een verf voor buiten dient beter bestand te zijn tegen externe factoren. Hierbij kun je denken aan koudere temperaturen, regen, de felle zon en vorst. Als een verfsoort hier goed tegen bestand is, houdt dit ook in dat de ondergrond beter wordt beschermd. De meerderheid van de soorten verf voor buiten zijn op terpentinebasis. Binnen ons assortiment zijn meerdere buitenverf soorten verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan muurverf voor buiten, tuinproducten, beitsen en dakverf.

Sikkens verfsoorten en andere bekende merken

Binnen het uitgebreide assortiment van Verfwinkel.nl tref je de meest gerenommeerde merken van dit moment aan. Deze merken bestel je bij ons voor de scherpste prijzen van nu. De echt grote merken hebben hun eigen categorie. Zo kun je snel de verf kopen die je voor ogen hebt van het merk dat je voorkeur heeft. Je kunt bij ons terecht voor Sigma verf soorten, Sikkens, Wijzonol, Histor, Flexa en nog veel meer.

Verschillende soorten witte verf en andere kleuren

Het mooie aan verf bestellen bij Verfwinkel.nl is het feit dat je jouw verf in diverse kleuren kunt laten mengen. Een populaire optie voor verschillende ondergronden is de kleur wit. Je kunt hierbij kiezen voor 100% wit, waarbij er geen pigment wordt toegevoegd aan de verf. Maar je kunt ook kiezen voor een specifieke tint wit. Populaire opties zijn RAL 9010 (zuiver wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 9016 (verkeerswit). Maar ook kleurrijkere opties behoren tot de mogelijkheden. Okergeel, wijnrood, dennengroen en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt deze soorten verf voor schilderen bij ons laten mengen.

Alle soorten verf kun je bestellen bij Verfwinkel.nl

Onze webshop beschikt over het grootste online assortiment van Nederland. Ons aanbod is kwalitatief hoogwaardig en verkrijgbaar voor een goede prijs. Onze prijzen kunnen zelfs tot maar liefst 50% goedkoper zijn in vergelijking met andere online verfshops. Bovendien wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd. Zo hoef je nooit lang te wachten, welke soort verf je ook koopt. Ontdek alle soorten verf binnen ons aanbod en kijk rond op onze website.  

 1. Sigma S2U Nova Primer
  Sigma S2U Nova Primer
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  276 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Aanbieding BE
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  781 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Muurverf Mat
  Wijzonol Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  42 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Traplak (anti-slip)
  Histor Perfect Finish Traplak (anti-slip)
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  25 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: